Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà
Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà | Arima
  • es
  • ca
Com a Servei Tècnic Autoritzat Apple podem oferir la reparació d’avaries de maquinari d’equips Apple (Mac, iPod, iPad…) en garantia i fora de garantia.
Totes les reparacions són realitzades per tècnics qualificats i certificats per Apple Computer i utilitzant recanvis originals garantits per Apple.
MÉS INFORMACIÓ
Oferim un servei de resolució d’incidències de Programari per a tot l’entorn Apple. Els nostres tècnics són especialistes en Sistema Operatiu Mac OS, periòdicament han de superar certificacions emeses per Apple, que asseguren que podem oferir la màxima professionalitat en la resolució d’aquest tipus d’incidències.
MÉS INFORMACIÓ
Per a empreses disposem dels serveis de suport i manteniment d’instal·lacions basades en Programari i Maquinari d’entorns Apple. Aquests serveis es poden contractar a través dels flexibles paquets d’hores o els més complets contractes de suport i manteniment.
MÉS INFORMACIÓ

Ens preocupa que puguis obtenir el màxim rendiment del teu equip Apple, per a això els nostres tècnics t’assessoraran en les diferents possibilitats d’ampliació, actualització que permetin optimitzar el funcionament del teu Mac.
MÉS INFORMACIÓ


Últimes notícies

Els 15 Moments d’Apple que van revolucionar el Món

14 Gener, 2014

Apple sempre ha estat una de les empreses més influents al món la tecnologia. Des de gener de 1977 fins avui, hem presenciat multitud d’esdeveniments importants. A continuació us vam mostrar els 15 moments d’Apple que van revolucionar el món de la tecnologia.

Corning anuncia un cristall “tridimensional”, ideal per usar en futurs dispositius d’Apple

14 Gener, 2014

Els últims rumors sobre la futura generació de telèfons d’Apple suggereix la idea de terminals corbs, alguna cosa que ja estan provant altres marques. Però la companyia Corning, ha fet un pas més, anunciant una nova generació d’aquests cristalls “en tres dimensions”.

iPad Art – Morgan Freeman Finger Painting

14 Gener, 2014

Encara que sembli mentida, no és una foto. És un dibuix realitzat per l’artista Kyle Lambert en un iPad, amb l’aplicació Procreate per iPad (5,49€) i molta paciència…

Apple patenta un mètode per carregar inalàmbricament els teus dispositius

14 Gener, 2014

Apple ha rebut una patent per a un sistema, mètode i aparell que ofereixi alimentació de forma sense fil a diferents dispositius.