Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà
Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà | Arima
  • es
  • ca
Ampliació, optimització productes Apple

Ampliació, optimització productes Apple


Ens preocupa que puguis obtenir el màxim rendiment del teu equip Apple, per a això els nostres tècnics t’assessoraran en les diferents possibilitats d’ampliació, actualització que permetin optimitzar el funcionament del teu Mac.

 

Estén la garantia dels equips Apple a 3 anys des de la data de compra. El Pla de servei estès d’Apple que cobreix productes durant un màxim de tres anys des de la data de compra original (dos anys per a certs productes). Aconsegueix la tranquil·litat d’Apple

AppleCare Protection Plan inclou fins a tres anys de manteniment in-situ dels equips de sobretaula*. El pla també ofereix cobertura de reparacions global, que pot ser molt important si viatges a l’estranger. Les reparacions són realitzades per tècnics autoritzats per Apple que utilitzen peces genuïnes d’Apple.

Optimització dels productes Apple per obtenir un millor rendiment o un augment de la capacitat d’emmagatzematge (mòduls de memòria, discos durs, etc.).

Actualització i configuració Mac OS, per obtenir el màxim rendiment. Actualització, configuració d’aplicacions, que permetin optimitzar l’experiència amb el teu equip Apple.


Realitzem la configuració i instal·lació de tot el programari i maquinari necessari per protegir les dades dels seus sistemes informàtics. Configuracions per a Time Machine, còpies en Cloud, Backup BD etc.


Transferim les teves dades d’entre els teus diferents dispositius, del teu vell equip a un nou, a un dispositiu extern. Realitzem la còpia de seguretat de les teves dades.


Comptem amb un servei de recuperació de dades, podem recuperar la informació esborrada accidentalment o perduda a causa d’una fallada en la unitat d’emmagatzematge del teu equip.


Comprovem les necessitats de xarxes del client i proporcionem recomanacions per a productes o serveis. Disseny de xarxes, realització d’instal·lacions de cablejat, configuració de la xarxa i els punts d’accés.

apple-care