Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà
Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà | Arima
  • es
  • ca
Assistència tècnica maquinari Apple

tens una avaria en el teu Mac?

Assistència tècnica maquinari Apple


Com a Servei Tècnic Autoritzat Apple podem oferir la reparació d’avaries de maquinari d’equips Apple (Ordinadors sobretaula, portàtils, iPads, iPods), en garantia i fora de garantia.
Totes les reparacions són realitzades per tècnics qualificats i certificats per Apple Computer i utilitzant recanvis originals garantits per Apple.

 

Reparació d’avaries de maquinari dins del període de garantia i AppleCare Protection Plan, amb recanvis originals Apple.

Reparació d’avaries de maquinari després del venciment de la cobertura o a causa d’un mal ús o un dany accidental, amb recanvis originals Apple.

Podem organitzar la recollida i lliurament del teu equip per realitzar la reparació. Intentem que el procés de reparació et resulti el més còmode possible.
(Amb cost addicional, si no es disposa d’AppleCare).

En alguns casos, depenent del tipus d’avaria, és possible realitzar la reparació directament al teu domicili. Pensem que és important oferir la possibilitat que el procés de reparació sigui el menys molest per a tu.
(Amb cost addicional, si no es disposa d’AppleCare)

Té la possibilitat de tractar directament amb el tècnic certificat Apple que està tramitant la seva reparació i que podrà aportar-li tota la informació, així com assessorar-li sobre possibles millores en el funcionament del seu equip.

Sabem que prescindir del teu equip et causa molèsties, per això disposem d’equips de substitució perquè pugui seguir treballant.
(Amb cost addicional i subjecte a disponibilitat)

iMac