Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà
Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà | Arima
  • es
  • ca
Noticias

Com ja sabem, Apple sempre ha estat una de les empreses més influents al món, sobretot pel que fa a la tecnologia. Apple Computer Inc. és una empresa que va néixer el 3 de gener de l’any 1977, des de llavors hem pogut veure tantes presentacions esdeveniments importants que avui us anem a mostrar els 15 moments d’Apple que van revolucionar el món de la tecnologia.

 

Apple i els 15 Esdeveniments que han Revolucionat el Món de la Tecnologia

 

A continuació donarem un repàs ràpid als 15 esdeveniments més importants a l’empresa de Cupertino, Apple, els quals han representat una important revolució al món de la tecnologia.

 

16 d’Abril de 1977

 

Durant el primer West Coast Computer Faire es presenta el primer Apple II. Aquest ordinador munta un microprocessador MOS Technology 6502 funcionant a 1MHz, dotat d’una de 4KB i una interfície àudio casette.

 

 

12 de Desembre de 1980

 

Apple entra en la Borsa amb un preu de 22$ per acció. En el moment que ho fa, aquests generen més capital respecte a qualsevol IPO generat per Ford Motor Company en 1956. Això fa que, en poc temps al món hagin 300 nous milionaris.

 

22 de Gener de 1984

 

Durant la Super Bowl XVIII (Washington Redskins vs. Los Angeles Raiders) el CEO d’Apple, Steve Jobs, presenta el “1984″ amb un anunci que, a dia d’avui, encara està considerat com un dels millors que s’hagin realitzat.

 

 

24 de Gener de 1984

 

L’endemà passat de el “1984″, Steve Jobs presenta al món el primer Macintosh convertintse així en el primer ordinador personal considerat un gran succés per les seves característiques ja que venia acompanyat d’un ratolí (Mouse) i tenia una interfície gràfica d’usuari.

 

 

Abans d’acabar 1985, Jobs deixa Apple, aquesta situació dura gairebé 10 anys, quan torna a la companyia, aquesta es troba en declivi.

 

9 de Juliol de 1997

 

L’actual CEO de la companyia de Cupertino, Gil Amelio, és substituït per Steve Jobs, el qual torna com CEO Ad Interim.

 

 

15 d’Agost de 1998

 

Arriba al mercat un nou ordinador tot en un (All-In-One) presentat per Apple i anomenat iMac el qual ha estat creat per Jony Ive. El mateix que després va contribuir a projectar els propers iPhone, iPad i Mac.

 

19 de Maig 2001

 

Apple obre les seves 2 primeres botigues a Virgínia i Califòrnia. A finals de 2012, aquests punts de venda són ja gairebé 400 i estan situats a diversos països de tot el món.

 

23 d’Octubre de 2001

 

Steve Jobs i Apple, revolucionen l’indústria de la mùsica amb la presentació de l’iPod.

 

 

28 d’Abril de 2003

 

És llançat al món l’iTunes Music Store. D’aquesta forma, ara els usuaris podran descarregar cançons i àlbums de forma totalment legal en el seu ordinador i transferir-ho als seus dispositius mòbils. Amb el pas del temps s’afegeixen també al negoci d’iTunes els llibres, programes de televisió, pel·lícules i les aplicacions (Apps).

 

9 de Gener de 2007

 

Apple Computer Inc. passa a dir-se Apple Inc. Això ocorre en el mateix moment en el qual l’empresa ha deixat de concentrar-se als ordinadors de forma exclusiva. En aquest esdeveniment on es fa això oficial, també va ser presentat l’iPhone.

 

29 de Juny de 2007

 

Es comença a vendre el primer iPhone. Des de llavors, la venda d’smartphones d’Apple sempre ha estat en continu augment, cada any.

 

3 d’Abril de 2010

 

Durant un esdeveniment especial, Steve Jobs i Apple presenta el primer tablet de la companyia conegut per tot el món com l’iPad. El primer iPad es va començar a vendre a Estats Units aquest dia i va aconseguir, en la seva primera setmana de comercialització, una xifra rècord de 500.00 unitats venudes.

 

 

5 d’Octubre de 2011

 

Amb 56 anys mor Steve Jobs. Durant el mes d’Agost del mateix any, després de la seva dimissió, va cedir el seu càrrec d’administrador delegat d’Apple a l’actual CEO Tim Cook.

 

19 de Desembre de 2013

 

Apple posa a la venda la segona generació de Mac Pro. Aquest nou i compacte ordinador de forma cilíndrica ocupa un vuitè del volum, respecte als models anteriors. Això mostra que Apple no deixa d’aportar innovació al món i que no oblida la seva principal invenció.

 

A vosaltres quin d’aquests moments és el que més us ha agradat?

 

Font: Todo iPhone

Els últims rumors sobre la futura generació de telèfons d’Apple suggereix la idea de terminals corbs, alguna cosa que ja estan provant altres marques. I Corning, la companyia responsable del Gorilla Glass que ja reforça alguns terminals iOS, ha anunciat una nova generació d’aquests cristalls “en tres dimensions”.

El cristall corbat no és gens nou per a la companyia de Cupertino: l’iPod Nano de setena generació (l’últim que tenia la forma allargada) tenia un cristall convex per sobre del panell per respectar la forma de la carcassa. Però la novetat de Corning és que ara la seva Gorilla Glass podrà tenir més llibertat per adoptar més varietat de formes.

Sona, clarament a la possibilitat que Apple aprofiti això per a una futura generació no només d’iPhones si no també de rellotges o polseres. La mateixa Corning ha admès que la demanda d’un cristall més flexible i resistent està creixent, que podríem veure en forma de producte final al llarg d’aquest 2014.

 

Font: Applesfera

 

Encara que sembli mentida, no és una foto. És un dibuix realitzat per l’artista Kyle Lambert en un iPad, amb l’aplicació Procreate per iPad (5,49€) i molta paciència…

Generalment la patent es relaciona amb tècniques i aparells que ofereixen quantitat suficient d’energia de manera sense fil a dispositius dins d’un entorn de càrrega sense fil.

En una de les propostes, la càrrega sense fil pot incloure diversos dispositius de computació com un ordinador, tablet, etc.

En altres casos, una font sense fil d’energia es podrà usar per alimentar inalàmbricament diferents dispositius electrònics com un iPad o iPhone que incloguin una font d’alimentació portàtil per poder utilitzar-los en moviment.

La patent d’Apple revela que el seu nou sistema pot usar una font d’alimentació de camp de ressonància magnètica de curt abast (Near Field Magnetic Resonance -NFMR) oculta dins d’un iMac o Mac Pro (o un Apple TV, afegim nosaltres).

Canvi intel·ligent de font d’alimentació

Per acabar, Apple indica que en alguns casos la capacitat de l’ordinador d’oferir alimentació directament al Magic Mouse pot veure’s reduïda per diversos factors, com a interferències d’altres dispositius. En aquest cas, el teclat d’Apple actuaria com a re-amplificador de manera que una porció de l’alimentació rebuda pel teclat des de la font d’alimentació NFMR podria passar-se a través de la unitat de re-amplificació en el teclat. D’aquesta forma, qualsevol pèrdua experimentada pel Magic Mouse pot ser esmenada per l’alimentació rebuda a través del teclat.

A finals de Novembre de 2012 descobrim la primera sol·licitud de patent d’Apple per a un sistema de càrrega sense fil. Al setembre d’aquest any Apple ha mostrat una segona part on s’aprofundeix en el sistema.

Font: Faq-Mac