Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà
Servei Tècnic Autoritzat Apple a Barcelona i Cornellà | Arima
  • es
  • ca
Solucions per a empreses

Solucions per a empreses


Para empreses disposem dels serveis de suport i manteniment d’instal·lacions basades en Programari i Maquinari d’entorns Apple. Aquests serveis es poden contractar a través dels flexibles paquets d’hores o els més complets contractes de suport i manteniment.

 


Col·laborem amb la seva empresa assessorant-ho en la configuració més apropiada a les seves necessitats de productes de maquinari, versions de programari, maquinari de xarxes i solucions de còpia de seguretat de dades.


Els paquets d’hores permeten d’una forma flexible reduir el cost dels serveis de Suport i Manteniment al mateix temps que s’obté un servei d’assistència preferent. Existeixen diferents modalitats ( 5, 10, 20 hores..)


El contracte de suport i manteniment, implica una relació preferent amb el client amb uns preus més ajustats, temps de reposada més ràpids i molts més serveis disponibles. Existeixen modalitats anuals i trimestrals.


Reparació d’avaries de maquinari dins del període de garantia i AppleCare Protection Pla, amb recanvis originals Apple.


Reparació d’avaries de maquinari després del venciment de la cobertura o a causa d’un mal ús o un dany accidental, amb recanvis originals Apple.


Resoldrem les teves incidències amb el sistema operatiu o amb els programes instal·lats.


Realitzem les instal·lacions i actualitzacions del teu programari Apple o d’altres fabricants en el teu equip. És important realitzar una bona instal·lació per evitar posteriors problemes de funcionament.


Podem gestionar per tu la renovació dels contractes de suport o manteniment de llicències de Programari.


Pensem que la millor manera de resoldre incidències en la teva instal·lació és intentar evitar-les abans que ocorrin, per a això en començar el contracte de suport i de forma periòdica, revisem i monitoritzem el teu equipament informàtic.


Disposem d’un servei que ens permet resoldre incidències directament des de les nostres instal·lacions sense necessitat de desplaçar-nos al domicili del client. Això ens aporta un valor afegit en reduir dràsticament el temps de resposta.


Realitzem la configuració i instal·lació de tot el programari i maquinari necessari per protegir les dades dels seus sistemes informàtics. Configuracions para Time Machine, còpies en Cloud, Backup BD etc.

MacBook Air