Tens una avaria al teu Apple?

Com a Servei Tècnic Autoritzat Apple podem oferir la reparació d'avaries de maquinari d'equips Apple (iPhone,Mac, iPod, iPad...) en garantia i fora de garantia. Totes les reparacions són realitzades per tècnics qualificats i certificats per Apple Computer i utilitzant recanvis originals garantits per Apple.

Tens un problema amb el Sistema Operatiu?

Oferim un servei de resolució d'incidències per a tot l'entorn Apple. Els nostres tècnics són especialistes en Sistema Operatiu Mac US, periòdicament han de superar certificacions emeses per Apple, que asseguren que podem oferir la màxima professionalitat en la resolució d'aquesta mena d'incidències.

Solucions per a empreses

Per a empreses disposem dels serveis de suport i manteniment d'instal·lacions en entorns Apple. Aquests serveis es poden contractar a través dels flexibles paquets d'hores o els més complets contractes de suport i manteniment.

Ampliació, optimització productes Apple

Ens preocupa que puguis obtenir el màxim rendiment del teu equip Apple, per a això els nostres tècnics t'assessoraran en les diferents possibilitats d'ampliació, actualització que permetin optimitzar el funcionament del teu Mac.

120000

Reparacions d'equips Macs

1988

Des de

35000

Clients

Altres serveis

Recollida i lliurament a domicili

Podem organitzar la recollida i lliurament del teu equip per a realitzar la reparació. Intentem que el procés de reparació et resulti el més còmode possible.
(Amb cost addicional, si no es disposa de AppleCare)

Servei urgent

El temps de resposta en la resolució d’una incidència sempre és molt important, però hi ha ocasions en les quals esperar no és una opció. Amb aquest servei reduirem el temps de resolució al mínim.
(Amb cost addicional i subjecte a disponibilitat)

Podem sol·licitar el 2n any de garantia Apple

Si el teu equip ha passat el primer any de garantia, i presenta una fallada de maquinari. Podem tramitar la sol·licitud de 2 any de garantia, sense cost.

Suport tècnic a domicili

En alguns casos, depenent de la mena d’avaria, és possible realitzar la reparació directament en el teu domicili. Pensem que és important oferir la possibilitat que el procés de reparació sigui el menys molest per a tu.
(Amb cost addicional, si no es disposa de AppleCare)

Suport remot

Disposem d’un servei que ens permet resoldre incidències directament des de les nostres instal·lacions sense necessitat de desplaçar-nos al domicili del client. Això ens aporta un valor afegit en reduir dràsticament el temps de resposta.
(Clients amb Packs d’hores o contractes de suport)

Otros Servicios

Recogida y entrega a domicilio

Podemos organizar la recogida y entrega de tu equipo para realizar la reparación. Intentamos que el proceso de reparación te resulte lo más cómodo posible.
(Con coste adicional, si no se dispone de AppleCare) 

Equipo de Sustitución

Sabemos que prescindir de tu equipo te causa molestias, por eso disponemos de equipos de sustitución para que pueda seguir trabajando.
(Con coste adicional y sujeto a disponibilidad) 

Servicio urgente

El tiempo de respuesta en la resolución de una incidencia siempre es muy importante, pero hay ocasiones en las que esperar no es una opción. Con este servicio reduciremos el tiempo de resolución al mínimo.
(Con coste adicional y sujeto a disponibilidad)

Podemos solicitar el 2º año de garantía Apple

Si tu equipo ha pasado el primer año de garantía, y presenta un fallo de hardware. Podemos tramitar la solicitud de 2 año de garantía, sin coste.

Soporte técnico a domicilio

En algunos casos, dependiendo del tipo de avería, es posible realizar la reparación directamente en tu domicilio. Pensamos que es importante ofrecer la posibilidad de que el proceso de reparación sea lo menos molesto para ti.
(Con coste adicional, si no se dispone de AppleCare)

Soporte remoto

Disponemos de un servicio que nos permite resolver incidencias directamente desde nuestras instalaciones sin necesidad de desplazarnos al domicilio del cliente. Esto nos aporta un valor añadido al reducir drásticamente el tiempo de respuesta.
(Clientes con Packs de horas o contratos de soporte)

call to action image

NECESSITES AJUDA?

Truca ara al 93 474 36 42

CONTACTA'NS

¿NECESITAS AYUDA?

Llama ahora al 93 474 36 42

Consulta l’estat de la teva reparació