AMPLIACIÓ I OPTIMITZACIÓ DE PRODUCTES APPLE

 

Ens preocupa que puguis obtenir el màxim rendiment del teu equip Apple, per a això els nostres tècnics t’assessoraran en les diferents possibilitats d’ampliació, actualització que permetin optimitzar el funcionament del teu Mac.

AppleCare Protection Plan

Estén la garantia dels equips Apple a 3 anys des de la data de compra. El Pla de servei estès d’Apple que cobreix productes durant un màxim de tres anys des de la data de compra original (dos anys per a certs productes). Aconsegueix la tranquil·litat d’Apple
AppleCare Protection Plan inclou fins a tres anys de manteniment in-situ dels equips de sobretaula*. El pla també ofereix cobertura de reparacions global, que pot ser molt important si viatges a l’estranger. Les reparacions són realitzades per tècnics autoritzats per Apple que utilitzen peces genuïnes d’Apple.

Actualitzacions de hardware

Optimització dels productes Apple per obtenir un millor rendiment o un augment de la capacitat d’emmagatzematge (mòduls de memòria, discos durs, etc.).

Actualitzacions de Sistema Operatiu

Actualització i configuració Mac OS, per obtenir el màxim rendiment. Actualització, configuració d’aplicacions, que permetin optimitzar l’experiència amb el teu equip Apple.

Configuració i instal·lació de sistemes de còpies de seguretat

Realitzem la configuració i instal·lació de tot el programari i maquinari necessari per protegir les dades dels seus sistemes informàtics. Configuracions per a Time Machine, còpies en Cloud, Backup BD etc.

Transferència de dades entre dispositius

Transferim les teves dades d’entre els teus diferents dispositius, del teu vell equip a un nou, a un dispositiu extern. Realitzem la còpia de seguretat de les teves dades.

Recuperació de dades

Comptem amb un servei de recuperació de dades, podem recuperar la informació esborrada accidentalment o perduda a causa d’una fallada en la unitat d’emmagatzematge del teu equip.

Configuració i instal·lació de xarxes

Comprovem les necessitats de xarxes del client i proporcionem recomanacions per a productes o serveis. Disseny de xarxes, realització d’instal·lacions de cablejat, configuració de la xarxa i els punts d’accés.