SOLUCIONS PER A EMPRESES

 

Per a empreses disposem dels serveis de suport i manteniment d’instal·lacions basades en Programari i Maquinari d’entorns Apple. Aquests serveis es poden contractar a través dels flexibles paquets d’hores o els més complets contractes de suport i manteniment.

Consultoria

Col·laborem amb la seva empresa assessorant-ho en la configuració més apropiada a les seves necessitats de productes de maquinari, versions de programari, maquinari de xarxes i solucions de còpia de seguretat de dades.

Packs d’hores de suport assistència tècnica

Els paquets d’hores permeten d’una forma flexible reduir el cost dels serveis de Suport i Manteniment al mateix temps que s’obté un servei d’assistència preferent. Existeixen diferents modalitats ( 5, 10, 20 hores..)

Contractes de suport i manteniment

El contracte de suport i manteniment, implica una relació preferent amb el client amb uns preus més ajustats, temps de reposada més ràpids i molts més serveis disponibles. Existeixen modalitats anuals i trimestrals.

Reparacions en Garantia

Reparació d’avaries de maquinari dins del període de garantia i AppleCare Protection Pla, amb recanvis originals Apple.

Reparacions fora de Garantia

Reparació d’avaries de maquinari després del venciment de la cobertura o a causa d’un mal ús o un dany accidental, amb recanvis originals Apple.

Resolució Incidències Programari

Resoldrem les teves incidències amb el sistema operatiu o amb els programes instal·lats.

Instal·lacions i actualitzacions

Realitzem les instal·lacions i actualitzacions del teu programari Apple o d’altres fabricants en el teu equip. És important realitzar una bona instal·lació per evitar posteriors problemes de funcionament.

Gestió manteniments llicencies programari

Podem gestionar per tu la renovació dels contractes de suport o manteniment de llicències de Programari.

Assistència Preventiva

Pensem que la millor manera de resoldre incidències en la teva instal·lació és intentar evitar-les abans que ocorrin, per a això en començar el contracte de suport i de forma periòdica, revisem i monitoritzem el teu equipament informàtic.

Assistència tècnica remota

Disposem d’un servei que ens permet resoldre incidències directament des de les nostres instal·lacions sense necessitat de desplaçar-nos al domicili del client. Això ens aporta un valor afegit en reduir dràsticament el temps de resposta.

Configuració i instal·lació de sistemes de còpies de seguretat

Realitzem la configuració i instal·lació de tot el programari i maquinari necessari per protegir les dades dels seus sistemes informàtics. Configuracions para Time Machine, còpies en Cloud, Backup BD etc.