Els 15 Moments d’Apple que van revolucionar el Món

Com ja sabem, Apple sempre ha estat una de les empreses més influents al món, sobretot pel que fa a la tecnologia. Apple Computer Inc. és una empresa que va néixer el 3 de gener de l’any 1977, des de llavors hem pogut veure tantes presentacions esdeveniments importants que avui us anem a mostrar els 15 moments d’Apple que van revolucionar el món de la tecnologia.

 

Apple i els 15 Esdeveniments que han Revolucionat el Món de la Tecnologia

 

A continuació donarem un repàs ràpid als 15 esdeveniments més importants a l’empresa de Cupertino, Apple, els quals han representat una important revolució al món de la tecnologia.

 

16 d’Abril de 1977

 

Durant el primer West Coast Computer Faire es presenta el primer Apple II. Aquest ordinador munta un microprocessador MOS Technology 6502 funcionant a 1MHz, dotat d’una de 4KB i una interfície àudio casette.

 

 

12 de Desembre de 1980

 

Apple entra en la Borsa amb un preu de 22$ per acció. En el moment que ho fa, aquests generen més capital respecte a qualsevol IPO generat per Ford Motor Company en 1956. Això fa que, en poc temps al món hagin 300 nous milionaris.

 

22 de Gener de 1984

 

Durant la Super Bowl XVIII (Washington Redskins vs. Los Angeles Raiders) el CEO d’Apple, Steve Jobs, presenta el “1984″ amb un anunci que, a dia d’avui, encara està considerat com un dels millors que s’hagin realitzat.

 

 

24 de Gener de 1984

 

L’endemà passat de el “1984″, Steve Jobs presenta al món el primer Macintosh convertintse així en el primer ordinador personal considerat un gran succés per les seves característiques ja que venia acompanyat d’un ratolí (Mouse) i tenia una interfície gràfica d’usuari.

 

 

Abans d’acabar 1985, Jobs deixa Apple, aquesta situació dura gairebé 10 anys, quan torna a la companyia, aquesta es troba en declivi.

 

9 de Juliol de 1997

 

L’actual CEO de la companyia de Cupertino, Gil Amelio, és substituït per Steve Jobs, el qual torna com CEO Ad Interim.

 

 

15 d’Agost de 1998

 

Arriba al mercat un nou ordinador tot en un (All-In-One) presentat per Apple i anomenat iMac el qual ha estat creat per Jony Ive. El mateix que després va contribuir a projectar els propers iPhone, iPad i Mac.

 

19 de Maig 2001

 

Apple obre les seves 2 primeres botigues a Virgínia i Califòrnia. A finals de 2012, aquests punts de venda són ja gairebé 400 i estan situats a diversos països de tot el món.

 

23 d’Octubre de 2001

 

Steve Jobs i Apple, revolucionen l’indústria de la mùsica amb la presentació de l’iPod.

 

 

28 d’Abril de 2003

 

És llançat al món l’iTunes Music Store. D’aquesta forma, ara els usuaris podran descarregar cançons i àlbums de forma totalment legal en el seu ordinador i transferir-ho als seus dispositius mòbils. Amb el pas del temps s’afegeixen també al negoci d’iTunes els llibres, programes de televisió, pel·lícules i les aplicacions (Apps).

 

9 de Gener de 2007

 

Apple Computer Inc. passa a dir-se Apple Inc. Això ocorre en el mateix moment en el qual l’empresa ha deixat de concentrar-se als ordinadors de forma exclusiva. En aquest esdeveniment on es fa això oficial, també va ser presentat l’iPhone.

 

29 de Juny de 2007

 

Es comença a vendre el primer iPhone. Des de llavors, la venda d’smartphones d’Apple sempre ha estat en continu augment, cada any.

 

3 d’Abril de 2010

 

Durant un esdeveniment especial, Steve Jobs i Apple presenta el primer tablet de la companyia conegut per tot el món com l’iPad. El primer iPad es va començar a vendre a Estats Units aquest dia i va aconseguir, en la seva primera setmana de comercialització, una xifra rècord de 500.00 unitats venudes.

 

 

5 d’Octubre de 2011

 

Amb 56 anys mor Steve Jobs. Durant el mes d’Agost del mateix any, després de la seva dimissió, va cedir el seu càrrec d’administrador delegat d’Apple a l’actual CEO Tim Cook.

 

19 de Desembre de 2013

 

Apple posa a la venda la segona generació de Mac Pro. Aquest nou i compacte ordinador de forma cilíndrica ocupa un vuitè del volum, respecte als models anteriors. Això mostra que Apple no deixa d’aportar innovació al món i que no oblida la seva principal invenció.

 

A vosaltres quin d’aquests moments és el que més us ha agradat?

 

Font: Todo iPhone